hermes-1
hermes-2
hermes-3
hermes-4
hermes-5
hermes-6
hermes-7
hermes-8
hermes-9
hermes-10
hermes-11

Hermes

Email
Περιγραφή

Χαρακτηριστικά:

 • Σύστημα καθισμάτων αμφιθεάτρου χωρίς μπράτσα πλάτους ~51cm με μεταλλικό σκελετό στήριξης και λειτουργίας.
 • Η μεσαία σειρά του συστήματος αποτελείται από το κάθισμα (έδρα & πλάτη) το οποίο στηρίζεται σε μεταλλικό σκελετό στήριξης ο οποίος φέρει πίσω από την πλάτη έδρανο γραφής.
 • Η πρώτη σειρά του συστήματος φέρει ανεξάρτητο έδρανο γραφής και μετώπη με σκελετό στήριξης παρόμοιο με αυτό των καθισμάτων της μεσαίας σειράς.
 • Η τελευταία σειρά του συστήματος αποτελείται από το κάθισμα (έδρα & πλάτη) το οποίο στηρίζεται σε μεταλλικό σκελετό στήριξης παρόμοιο με αυτό των καθισμάτων της μεσαίας σειράς.
 • Ανακλινόμενο κάθισμα
 • Σταθερό ή ανακλινόμενο έδρανο γραφής.
 • Δυνατότητα τοποθέτησης σχάρας εγγράφων.

Έδρα: Η έδρα του καθίσματος, διαστάσεων περίπου 46.5Χ41cm, είναι ανακλινόμενη και φέρει αθόρυβο μηχανισμό ανάκλισης (antipanic) ειδικού σπειρώματος και εξαιρετικής αντοχής. Η  έδρα του καθίσματος είναι κατασκευασμένη από μορφοποιημένα φύλλα οξιάς πάχους 10χιλ. και είτε είναι λουστραρισμένη με ειδικό αδιάβροχο και αλεξίπυρο βερνίκι FR 458-C458 σε φυσικό χρώμα, είτε επενδεδυμένη (ταπετσαρία).  Ο μηχανισμός στήριξης της ανάκλισης της έδρας προσαρμόζεται σε ειδικά διαμορφωμένη λάμα πάχους  5 χιλ. η οποία συνδέεται με το σκελετό του καθίσματος με αφανή ηλεκτροσυγκόλληση.

ΠλάτηH πλάτη του καθίσματος είναι διαστάσεων ~46Χ31cm και είναι κατασκευασμένη όπως και η έδρα από μορφοποιημένα φύλλα οξιάς πάχους 10 χιλ. με δυνατότητα επένδυσης (ταπετσαρία) είτε μεταλλική διάτρητη. Η πλάτη προσαρμόζεται πάνω στον σκελετό με ειδικούς συνδέσμους κατασκευασμένους από πολυαμίδιο.

Σκελετός: Ο σκελετός στήριξης του καθίσματος είναι μεταλλικός ηλεκτροστατικά βαμμένος με εποξειδική πούδρα στους 210ο C σε χρώμα μαύρο ή βαφής αλουμινίου. Η στήριξη γίνεται μέσω 2 μεταλλικών δοκών οβάλ διατομής 85Χ25mm και πάχους 2 mm.

Τύποι εδράνων:

 1. Aνακλινόμενο έδρανο: Το ανακλινόμενο έδρανο γραφής κινείται μέσω δύο μηχανισμών που επιτρέπουν την εύκολη ανάκλιση του εδράνου με μια μικρή και απλή ώθηση. (Μηχανισμός antipanic). Η επιφάνεια του εδράνου έχει πλάτος ~44cm – βάθος ~30cm και πάχος 25cm. Είναι κατασκευασμένη από μοριοσανίδα επενδυμένη με μελαμίνη πάχους με περιμετρική επένδυση 

  Αξιολογήσεις πελατών

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.